30 Ekim 2010 Cumartesi

AŞKIN YAŞI YOKMUŞ...


Konya'nın Akşehir ilçesinde yaşayan 78 yaşındaki Ayşe Yuvalı'nın ortadan kaybolması üzerine ailesi, hem kayıp ihbarında bulundu, hem de gazetelere verdikleri ilanlarla kendisini aramaya başladı.
Yapılan araştırmalar sonunda, Ayşe Yuvalı'nın kayıp olmadığı, yeni bir hayat kurmak üzere gençlik yıllarından tanıdığı ve şu an 86 yaşında olan Mustafa Çimendere ile evlenmek üzere Nazilli’ye yerleştiği ortaya çıkardı.
''SEVMENİN YAŞI OLMAZ''
Mustafa Çimendere, gazetecilere yaptığı açıklamada, sevmenin ve evlenmenin yaşı olmayacağını dile getirerek, ''İnsan, her yaşta sevebilir. Ben de Ayşe'yi sevdim ve anlaşarak evlenmek için onu eski memleketim Akşehir'in Çimendere köyünden Nazilli'ye getirdim. Ben 50 yıl önce Akşehir'den Nazilli'ye gelerek yerleştim. 35 yıl önce ilk eşimi kaybettim ve ikinci evliliğimi yaptım. Onu da 7 yıl önce yitirdim. Nazilli'de tek başıma yaşıyorum. İnsanın tek başına yaşaması zor oluyor. Gezmek için eski memleketim olan Akşehir'e gittim. Gençlik yıllarında tanıştığım Ayşe ile karşılaştım. Onun da 24 yıl önce eşinin öldüğünü öğrendim. Uzum ömürlü insanların yaşadığı Nazilli'de, tek başıma yaşadığımı söyledim. Evlenmek için anlaşarak Nazilli'ye geldik. Evlenme işlemlerimizi başlattık. İkimiz de mutlu şekilde yaşam süreceğimize inanıyoruz'' dedi.
Bu arada evlenmek için başvurdukları Nazilli Belediyesi Nikâh Memurluğu’ndan istenen ''akıl sağlığı yerindedir'' raporu için hastaneye başvuran yaşlı çiftin, bu işlemlerin tamamlanmasının ardından nikahlarının ilerideki günlerde kıyılacağı öğrenildi.

4 yorum:

hanife dedi ki...

Olmaz olmaz yokmuş,Allah mutlu etsin

Adsız dedi ki...

Merhabalar,

Ne zaman sonsuzluğun sahibine ulaşırız, bu dünyanın aşkı biter, ancak ilahi aşk ebediyete kadar devam eder.

Bu güzel haberli paylaşımın için kalemine, emeğine ve yüreğine sağlık ve mutluluklar dilerim. Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın efendim, saygılarımla.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

çok tatlılar yaaa. Allah mesut etsin ne diyelim.

mandalincikmazi dedi ki...

Allah mesut etsin ...
Aşk bu işte ...