29 Mayıs 2010 Cumartesi

sağlıklı günleriniz olsun


Üzerinize almış olduğunuz tüm sorumluluklarınızda başarılar dilerim. Hepimiz içi...n umutlu, mutlu ve huzurlu bir gün olsun inşallah. İyi Haftasonları dostlarım... En iyiye, en güzele ve en güvenilene emanetsiniz...

BU GÜNDE SİZE ERİKLERLE GELDİM
Uzmanlar Eriğin karaciğer, kalp, böbrek ve romatizmaL hastalıkları ile sindirim rahatsızlığı çeken ve tuzsuz diyet uygulayan kişilerce tüketilmesini öneriliyor. Ayrıca eriğin regl düzenleyici, idrar söktürücü ve terletici özellikleri de bulunmaktadır.
Diyet uygulayanların rahatlıkla tüketebilecekleri bir meyve ancak eriği tuzlamadan yemek şartıyla.
AYDIN erikleri bunlar yin gariiii

7 yorum:

Sena Çeyiz dedi ki...

Evettt harika,Fotoğraf dasüper, resim de. Eriği nasıl tuzlayıp yiyorlar şaşıyorum. Kızım da komşuda görmüş, erikleri tuza bandırıp yemeye başlamıştı, zor vazgeçirdim. İyi haftasonları. :)

mandalincikmazi dedi ki...

ne çok erik :)))
bayılırım eriğe ama bu kadar faydasını duyunca daha fazla yemeli zaten Rabbim her şeyi öyle güzel yaratmışki kışın erik yok mandalin var demek ki kışın c vitamini lazım yada yazın karpuz yaratmış bol sıvı alalım diye erikde baharda oluyor ..
Sevgiler ablacım..
1913 tatlısı çok güzel adına bayıldım ...

hanife dedi ki...

Amin ablacım amin ,eriklerde nefis görünüyor

Banu dedi ki...

Ablacım şimdi bir kase erik yiyesim geldi teşekkürler eriğin bu kadar faydası olduğunu bilmiyordum... sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Merhabalar Efendim,

İnanın, aldığım ve verdiğim her nefesi Allah rızası için alıp veriyorum ve aldığım her nefesi mutluluğa tebdil etmek için elimden ne geliyorsa yapıyorum ancak, insanlarımız ne bu nefesin, ne de mutlu olmanın kıymetini bilmiyorlar, sana da hayatı zehrediyorlar ya!

Demek pazarlarımıza gelen yeşil erikler Aydın'dan geliyormuş, görünce ağzım sulandı.

Elinize, emeğinize, gönlünüze ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun, Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın efendim, saygılarımla.

kutsalceyiz dedi ki...

teşekkürler arkadaşım,
yemek tariflerin çoğunlukta.
kutsalsofra.blogspot adresimede bekleri.
selamlar canım...

nurşen dedi ki...

Sevgili arkadaşlarım,blogcanlarım Blogkulübü'nde 15 gün sürecek olan Yemekteyiz etkinliği başlıyor, etkinlikte evsahipliğini ben ( http://nursen-yemek.blogspot.com/ ) yapacağım.Konuklara ikram edeceğimiz yemekler sizin elemeğiniz olacak.Yemek tariflerinizi 'Blog Kulübü Yemekteyiz etkinliğine' göndererek kendi sitenizde yayınlayıp,bana haber vererek etkinliğimize katılabilirsiniz.Bende yemek tariflerinizi resimleri + sitenizin linkiyle benim bloğumda, bir menü oluştuğunda yemeklerinizin resimleri + sitenizin linkiyle Blog Kulübünde yayınlayacağım.Yemek tarifleri 6 kategoriden oluşacak,isterseniz sadece bir kategoriye,isterseniz bütün kategorilere tarif gönderebilirsiniz. Yemek tarifleri için kategoriler şöyle ;
1) ÇORBA
2) APERATİF
3) SALATA
4) ANA YEMEK
5) ZEYTİNYAĞLI
6) TATLI
Bu devatiyeyi okuyan bütün blogcanlarımı etkinliğe davet ediyorum