30 Haziran 2009 Salı

İÇİMDEN GELENLER..


Bir haftası geçti gitti iznimin evdeğim gamzeyle evcilik oynar gibi bir gün o bana kahvaltıya geliyo ertesi gün ben ona güzdüzlerimizde beraber geciyo akşam üstü sahile iniyoruz vitrin bakıyoruz amnnnnnn boş boş gecen günler işte.
Halıları yıkattık perdeler yıkandı camlar silindi
şimdi evde ne kadar kumaş parça işe yarayacan cıkardım ortaya kendime iş arıyorum işte
bugün dikiş dikmeye karar verdim bakalım neler çıkacak ortaya
mahallede çoğu kimse yazlıkta evde olanlarda hafta sonu erkenden günü birlik gidiyolar ben bedava bekçiliğini yapıyorum mahallenin.
HANİ HEP DENİRYA GEZ DOLAŞ TAKMA KAFANA..
Denedim olmuyo incir altına gittim sahiilde gezdim savaş gemisi var orada müze haline getirilmiş onu gezdik ama benim kafam dağılmadı.
Üstünede sıcakta dolaşmaktan iki gün başım ağrıdı.
Bana bir dağ başında ıssız sessiz serin faturaların ödenmediği kreti kartna ihtiyac duyulmayan bir yer lazım .
Dur fatma hayale başlama yine senin hayallerin hüsranla biter bilmezmisin.

7 yorum:

harosa dedi ki...

fikir annem benim yorumun için teşekkür ederim o gideceğin ıssız yere benide götür bazen bende diyorum herşeyi bıraksam cep telefonunu kapasam alsam başımı gitsem kafayı dinleyip gelsem fikir iyide eve geri nasıl dönücen o var dimi:))

akasyakokusu dedi ki...

canım bacım..o dağ başına ağaçlar altına beraber gidek senle..
otları ekip biçip yiyekk..tatlı pınalrlardan sular içek..
eşyamız kartımız borcumuz şamatamız olmasın..
Allah c.c. çekilmez dertler vermesin önce sağlık...sen kızınla vakit geçir paşanla oyalan..sayılı gün çabuk geçer..
neyse elektrik geldi gitti birkaç kere şifreyi yazmaya geldimdi büyük başımda gene:))
öptüm kocaman.

kuzularım ve ben dedi ki...

sevgiler ablacım gittiğin yere kafanıda götürüyorsun ve içindeki sorunlarla gidiyorsun değişiklik iyi geliyor ama derdini unutamıyorsun bilirim.allah beterinden korusun deyip sabır çekmek lazım başka yolu yok.öptüm.

havvanur dedi ki...

fatma ablam bnd tüm yaz hatta kış hep evdeyim hiç ömrü hayatımda tatil nedir bilmeyenlerdenim napalım sağlık olsunda bak i
zninde en azından kızınla vkit geçiriosun ona tatil gibi gelir ana sıcaglıgı hamileyken çok sevgi ilgi beklerizya))ana kız oturun işte bu sıcakta evde bnd kızlarımla oturuyom napalım kader utansın))herşeyide kadere baglamak dogrumu bilmiom ama sevgiler öpüldün tarafımdan

rana dedi ki...

ayyy öyledeme be sultanım sadece sen o ruh halinde değilsin inan bi anket düzenlense %90 herkes borç harç aidat olmayan sessiz sedasız biyereler kaçmak için plan kurduklarını ama bunu hayata geçiremediklerini duyarsın aslında amaç kafayı dağıtmaksa çoookk uzaklara gitmeye hacet yok tek çözüm birinin pencere altına beklemek ! niyeki kız rana dedin :) şöyle açıklayayım birinin pencere altına durup olur ya yanlışlıkla düşecek bi saksının altında olabilme şansına sahip ve dolayısıyla hafıza kaybına sebebiyet vermek için :)) tamam kabul ediyorum kötü bir teori kötü şaka ayy napalım abla nereye gitsen geri dönüşü var nereye gitsen geldiğinde gecikme zamlı ödemeler var ve en önemlisi nereye gidersen git düşüncelerin o kafa nın içinde ee o kafada o bedenin üstünde yani en güzeli şeytana lanet allah a hamd yoluna devam (durmak yok çileye devam ) sloganıyla acısı tatlısıyla elimizdekilerin kıymetini bilip şükrederek onlara sıkı sıkı sarılarak sabırla bu imtahanıda vermek tamammı anlaştıkmı otur bi düşün bunca sorun içinde daha büyük sorunların olsaydı nolurdu halin her zaman şükür şükür şükür başka altarnatif varmı ???

Adsız dedi ki...

Efendim, saygılarımla; "Bana bir dağ başında ıssız sessiz serin faturaların ödenmediği kreti kartna ihtiyac duyulmayan bir yer lazım ." Fatma hanım öyle bir yer bulursanız, ne olur bana da haber verin olmaz mı? Günlüğünüzle ilgili bu paylaşımınızdan dolayı emeğinize, gönlünüze ve de kaleminize sağlıklar dilyorum. Allah'a emanet olun...

Adsız dedi ki...

Esselam, saygılarımla efendim, merak ettiğim resimlerden ikinci de buydu, merakım bağışlayın, yani burası izmir'den bir köşe mi diye merak ettim. Yoksa kaynağı ile asla ilgilenmem. Allah'a emanet olun.