31 Ocak 2010 Pazar

Domuz Gribi Aşısı Dünyada Katliamın Başlangıcı




Finlandiya eski Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde’den domuz gribi hakkında çor cesur açıklama.



Domuz gribi aşısının bir aldatmaca olduğunu itiraf eden Dr. Kilde, “Bu aşı ile mümkün olduğunca dünya nüfusunun çoğu öldürülmek isteniyor” dedi. Bu düşüncenin eski ABD Başkanlarından Henry Kissinger’e ait olduğunu söyleyen Dr. Kilde, 14-15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Bilderberg toplantısında bu kararın alındığını belirtti.Dr. Kilde, bir televizyona yaptığı açıklamasında, “ABD, hiçbir maddi kayıp yaşamadan hatta milyarlarca dolar kazanarak dünya nüfusunu üçte iki oranında azaltmayı hedeflemektedir” diye konuştu.Dünya Sağlık Örgütü’ne domuz gribinin ölümcül bir salgın olduğu yönünde beyanda bulunması için baskı yaptıklarını belirten Rauni Kilde, “Böylece aşıyı tercihli değil zorunlu yapmak istiyorlardı. Özellikle hamile kadınların ve çocukların ilk önce aşı ile zorunlu tutulması gelecek nesilleri hedeflediğini göstermektedir” açıklamasında bulundu.Finlandiya hükümetinin sınıflandırmayı kabul etmediğini ve hastalığın derecesini normal hastalık olarak gösterdiğini ifade eden Kilde sözlerini şöyle sürdürdü; “Hiç kimse aşının bir yıl, beş yıl ya da 20 yıl sonra ne gibi etkilerinin olacağını bilmiyor: Mutlak kısırlık mı? Kanser mi? Ya da ölümcül herhangi bir hastalık mı?” Dr. Rauni Kilde, “Amerikan yönetimi ileride bundan dolayı doğacak herhangi bir sıkıntıdan dolayı ilaç şirketlerine bir sorumluluk yüklenmemesi için şimdiden önlemini aldı ve onları tüm sorumluluklardan muaf tuttu. Bu bile işin ciddiyetini göstermeye yeter” dedi.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Canlarım yoğun gecen günlerim devam ediyor.
okulların tatile girmesiyle dersanede hızlandırma proğramları başladı son bir haftamız kaldı.
Valla öğrencilermi hızlandı bizmi belli değil sabah çok erken gidiyor akşam bitmiş halde dönüyorum bu gece fırsat buldum biraz nette gezindim ve yukarıdaki yazıyı göörünce paylaşmassam olmaz gibime geldi ne oyunlar dönüyor ben ilk zamanlarda aşının uydurmaca birilerinin cebi doldurma cabası oldugunu yazmıştımda sonradanda boyumdan büyük işleremi karışıyorum diye acıkcasu huzursuz olmuştum böyle bir haberi okuyunca hakklı oldugumu gördüm paylaşmak istedim hepinize sağlıklı huzurlu günler dilerim sevgilerimle yorum sizin

3 yorum:

İnci Yemek dedi ki...

Fatmacım bencede çok büyük oyunlar var bunun altında.Allah kuvvet versin canım:)sağlıklı olda koşturma devam etsin önemli olan budur.hayırlı haftalar diliyorum canım..

Adsız dedi ki...

Esselamünaleyküm. Efendim, domuz gribi aşısı ile ilgili bloğunuzu okudum. Bence, Finlandiya eski Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde doğru söylüyor.

Ölürsem de gripten öleyim, ama grip aşısından değil.

Bizleri, bu gerçek haberle bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

seyabb dedi ki...

Nedense hep eski sağlık bakanları gerçekleri açıklar oldu.Bu da toplumda sosyal paronoya yaratıyor.Ne yani yeni ve görevde olan kişilere güvenmeyelim mi?Ne olur şu halkı rahat bırakın.Zaten hayat pahalılığı sağlık sorunları bizi yeterince kırıp geçiriyor.