27 Ocak 2010 Çarşamba

CAN DOSTLARA..


CAN DOSTLARIM HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM BİR SÜRE DAHA YOĞUNLUĞUM VAR BİRAZ DAHA MÜSADE İSTİYORUM SABAH ÇOK ERKEN AKŞAM GEÇ GELİYORUM SİZLERİ UNUTMADIM DOSTLUK GÖNÜL BAHÇENİZDE AÇAN BİR GÜLE BENZER ...ÖYLE BİR GÜL-Kİ DOKUNSAN KÖLESİ. KOKLASAN ESİRİ OLURSUNUZ. TÜM GÖNÜL DOSTLARIMA HAYIRLI BEREKETLİ BOL KAZANÇLI VEDE HUZUR DOLU ...GÜZEL BİRGÜN DİLİYORUM

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Günayudın Fatma hanım. Bu güzel dileklerinizi bende size diliyorum selam sevgiler. İşlerinizde kolaylık, başarı, Mutluluk sizinle olsun..

Adsız dedi ki...

Efendim, merhabalar. Çok teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için. Aynı dilek ve temennileriniz bilmukabele sizin içindir efendim.

Acımasızlaşan bir hayatla mücadele etmek zordur. Ama önemli olan zoru başarmaktır. Çetin bir mücadele sonunda elde ettiğiniz bir tutam bile dünyalara değerdir. Emeksiz elde edilen hiçbir şeyin tadı yoktur.

Azimle, yılmadan çalışılarak elde edilen herşey çok güzeldir; insana işte bu guru verir ve insanın yaşama azmini bu kamçılar.

Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah bu yaşam savaşından galip olarak ayrılacak ve yaşamınızın seyreltilmiş kısmında bu mücadelenizle hep gurur duyacaksınız.

Allah'a emanet olun, sağlıcakla kalın.

havvanur dedi ki...

sen iyi huzurlu olda yogunluık geçer inş özledim seni canımcım güzel ablamm vefalı candosttum ablamm

Şengülce dedi ki...

canım olmasanda her zaman burdasın çünkü gönlümde yerin büyük arkadaşım ..sevgiler..