29 Ekim 2009 Perşembe

CUMHURİYET

Kula kulluk yok senin törende ve dininde
Türk'te hürriyet ruhu asırlarca derinde
Ben Türküm diye haykır,büyük olan millettir
Cumhuriyet fazilet,Cumhuriyet nimettir.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Efendim, saygılarımla; Bu yorumu ne zaman okur ve onaylarsan lütfen o zaman bana; 29 Ekim 2009 günü blogcu.com'da ki dosyalarınızın yönetici paneline girip giremediğinizi bildirirseniz memnun olurum. Çünkü ben saat: 22:30 idi hala blogcu.com'un yönetici paneline giremiyordum. Merak ettiğim şu, herkes mi giremiyordu, yoksa, belli başlı kimseler mi giremiyordu? Bu aralar blogcu.com öyle sürprizler yapıyor ki, artık iyice gına geldi. Fatma hanım, cumhuriyetle ilgili çalışmanızı da gördüm. Sözler klasik duyduğumuz sözler değildi, ilginç olan tarafı da buydu. Emeğinize sağlıklar dilerim. Bayramınız Kutlu Olsun!

Adsız dedi ki...

Efendim, saygılarımla; Cumhuriyet Bloğunuz da kullandığınız argüman ve sözler gerçekten sıradışı şeylerdi. Çok güzel, elinize emeğinize sağlıklar olsun.

Stil Direktoru dedi ki...

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun,bir 86 yıl daha Cumhuriyet ile yönetilebilmek dileğiyle,sahip çıkalım....sevgiler

kuzularım ve ben dedi ki...

hayırlı cumalar ablacım,keşke ist da olsaydın görüşebilseydik.seni seven kardeşin.

ŞAİRANE dedi ki...

Sevgili arkadaşım,

Uzun bir aradan sonra yeniden sizlerle birlikte olmak, yeni paylaşımlarda bulunmak inanın çok güzel. Hepinizi çok özledim inanın. Yokluğumda değerli mesajlarınızla beni ve bloğumu yalnız bırakmadığınız için sonsuz ve yürekten teşekkürlerimi gönderiyorum.
Bildiğiniz gibi babama mide ca teşhisi konulmuştu. Konulduktan sonra hiçbir şey yiyip içemedi. Yapılan endoskopi sonucunda boğazı da tahriş oldu. 03 Ekim tarihinde acile kaldırdık ve akşama kadar serum takıldı. Ardından 05 Ekim günü onkoloji servisine yatışı yapıldı. Orada yaklaşık on gün kadar kaldık ve ben de yıllık iznime denk geldiği için babamla birlikte kaldık. Sonrada onkoloji deki hocamızla cerrahideki hocamız aralarında yaptıkları görüşmeler neticesinde babamın midesine pec takılmasına karar verdiler yani şu an babamın midesinde bir tüp var beslenmesini sağlayan. Ancak bizi mutlu eden ağızdan da yavaş yavaş yiyor olması. Ve bu bir aylık süre içinde gittiğinden çok daha iyi olmasından dolayı ailecek mutluyuz elbette. Bugünden itibaren oral yolla kemoterapi ilaçlarına yeniden başladık. İnşallah Allah’ımın izniyle de bu süreçleri de kolaylıkla atlatacağız. Yalnız şunu da öğrendim ki bu tür hastalıklarda moral en büyük ilaç. Şu an babamı daha huzurlu görmek dünyalara bedel.

İşte sevgili arkadaşım. Kendi sorunlarımızla başınızı ağrıttıysam eğer özür dilerim ancak sizlerle aramızda kurulan öyle güzel bir diyalog oluştu ki sanki anlatsam yüküm bir kat daha azalacak gibi geliyor. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum ilginize, etmiş olduğunuz dualarınıza.
Sizleri ve tüm sevdiklerinizi Allah’ıma emanet ediyorum, Allah her türlü kazadan beladan ve hastalıklardan korusun diyorum. Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu günler diliyor, kucak dolusu yürekten sevgilerimi gönderiyorum.
Kendinize çok iyi bakın benim çok değerli arkadaşım…


Mehp@re

Adsız dedi ki...

Efendim, Saygılarımla; Biz blogcular, kendimiz bloğumuzun başında iken, zannediyoruz ki, herkes te bloğunun başında, hiç onların başka işi gücü var mı?, başlarında bir sıkıntıları mı var? Şu anda bloğu ile uğraşacak durumda mı değil mi? Bunları hep göz ardı ediyoruz ve eğer bir talebimiz de olmuşsa ve bu talebimize karşılık bir cevap alamamışsak, kendi kendimize kuruntulanmaya başlıyoruz.

Bütün bunları neden anlatıyorum. Şu anda pazar günü ve saat:15:26 BŞOGCU.COM'un yönetici paneline yine girilemiyor da, acaba yine bir sorun mu var, yaksa ben iki debir sivri çıkışlar yapıyorum, hatta yine ra55.blogcu.com'u bıraktım, acaba bana münhasır bir olay mı onu merak ettiğim için öğrenmek babından yazıyorum. Belki biraz fazla oldum bunun için özür dilerim. Görüşmek üzere, şayet görüşemez isek, hakkınızı helal ediniz. Sağlıcakla ve hoşçakalın ve de Allah'a emanet olun. Torununuz Zeynep'e de sevgiler sunarım.