14 Ekim 2009 Çarşamba

Ben buyum işte (mimlenmişim)

Sevgili arkadaşım http://tasarimmekani.blogspot.com/medinem beni minlemiş kendisine çok teşekkür ediyorum elimden geldiğince cevablamaya çalışayım

soru 1-En sevdiğiniz 3 çiçek ismi?
1-En çok gülü severim en başta sonra kır çiçeklerini vede nergis mis gibi kokusuna bayılırım.


soru 2-Gerçekleşmesini istediğiniz 3 hayaliniz?
2-Benim için çok uzak bir hayal olsada küçücükte olsa kendime ait bir evim olsun isterim.2.Emekli olmak en büyük hayalim ALLAH kısmet ederse 2 senem var.3.olarakda emekli olup oğlumu evlendirip kendi başıma gönlümce gönül dostlarımı ziyaret etmek istiyorum inşallah.


soru 3-En sevdiğiniz ve en sevmediğiniz 3 huyunuz?
3-En sediğim huyum çok kanatkarımdır hiç bir zaman elimde olmayanın hayalini kurmam elimde olanla yetinirim.
Çok dobracıyımdır iyi veya kötü neyse direk söylerim gözümden bir şey kaçmaz hak edene hak ettiği şekilde layıkıyla davranırım.
Hiç kin tutamam ne kadar kızsam kırılsamda bir tebessüm bile etseler hemen bulutları dağıtıveririm
En sevmediğim huyumda çok duygusalımdır çabuk kırılırım
Çok sabırsız aceleciğim beklemeği hiç sevmem benimle olan herkes dakik olmalı buda çogu zaman olmuyo özellikle paşam çok rahat her zaman bu konuda çatışıyoruz.


soru 4- en çok hoşlanmadığınız 3 hareket;

4-En çok hoşlanmadığım hareket kendime aid özel eşyalarımın başkası tarafından kullanılması özellikle yastığımı kimsenin kullanmasını istemem.
otobüste yüksek sesle konuşanlardan rahatsız olurum onların muhabbetine dinlemek zorunda kalmak çok rahatsız eder beni çogu zamanda müdahale ederim sessiz konuşun diye.
kesinlikle yalakalık yapanlara taviz vermem hiç kimse bana yağ cekerek iş yaptıramaz.


soru 5-Bu benim bu güne kadar olan en kara günümdü,dünya başıma yıkıldı ve bir daha ayağa kalkamam diye düşündügünüz olay?

5-Canım arkadaşım bu soruya cevab yazmak oldukca zor geldi bana artık kimseği üzmek istemiyorum ama mademki bu mimin amacı birbirimizi tanımak Beni bu güne kadar en çok etkileyen olay değil olaylar var.
Bir insanın ölümünü beklemek istemek kadar kara gün olamaz .
ALLAH kimseği caresiz koymasın dertlerde sevinçlerde bizim için benim imtihanım bu değip dostlarla avunup yaramı kabuk tutturmaya çalışıyorum blog dostluğu bir bambaşka hiç tanımadan yüzünü bile hayal edemediğimiz can dostlarım sayesinde ayaktayım hüzünleri sevince dönüştürüp karanlığa bir mum yakıp yönümü bulmaya çalışıyorum ALLAH.c.c tüm ölmüşlerimize başta anneciğine rahmet eylesin mekanları cennet olsun hastalarada şifalar dilerim çok teşekkür ederim arkadaşım
Ben her mime cevab veririmde kimseği mimlemem genelde ama bu sefer bende mimlemek istiyorum cevablarsanız sevinirim yazmazsanızda kırılmam canlarım
http://grihayatveben.blogspot.com/
http://sadeceyemek.blogspot.com/
arkadaşlarımı mim liyorum

9 yorum:

tasarım mekani dedi ki...

Gulum benim diyeseim geldi icimden... Arka fon muzigin esliginde son sorunun cevabini gozum yasli okudum..Seni gozumde canlandirdim. Ne kadar sabirlisin ve Rabbim seni guzel insanlarla bir eylesin ins. Sana eng uzel dileklerimi gonderiyorum... medinem

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

hayatınızdaki üç en yakını kaybetmişsiniz.başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=168642682113532706#publishedcomments dedi ki...

SA.Canım kardeşim,dilerimki RABBİM'den yarların kabuk tutsun isteklerin gerçekleşsin çocuklarının ve torunlarının günlerini göstersin;sağlıkla AMİN..A.E.O

kuzularım ve ben dedi ki...

kafamı topalrladığım anda cevaplayacağım ablacım.öüyorum,sevgilerimle

hanife dedi ki...

ablacım gözlerim doldu okurken Rabbim yar ve yardımcın olsun

havvanur dedi ki...

ablacım en yakın zamanda evin olsun emekliligin keyfini torunları severek geçir amin soracıma gönül dost ziyaretlerinde bend gör:))vefat eden yakınlarınıda rahmetler olsun sözün bittigi yerr mekanları nur olsun amin seni seviyorum kocaman yurekli nuryüzlü caım ablammmm

nurşen dedi ki...

Mim soruları sayesinde birbirimizi tanımaya çalışıyoruz ablacım haklısın.Bazen hüzünleniyor bazen de bir tebessümle okuyoruz yazılanları.
Allah sana ve sevdiklerine önce sonsuz sabır,sağlık,mutluluk versin.
Sevgiler

Marifetane hobi dedi ki...

s.a.ablacım uzun süredir gelemiyorum kusura bakma yoğun bir yaz geçirdim halada yoğunum ama olsun hamd olsun iyiyiz.lakin eskisi kadar bloga vakit ayıramıyorum.eklenecek bişey varsa ancak onu ekleyebilecek kadar kalabiliyorum nette.neyseki kış geldi daha çok vakit bulur daha sık gelirim inşaallah.Dünyanın en güzel anneannesinin ellerinden öpüyorum cuma'n mübarek olsun ablam hayırlı akşamlar.

akasyakokusu dedi ki...

aman bacım negüzel döktürüvermişsin..seni tanımak anlamakta güzeldi..
Rabbim o güzel dileciklerini kabul ediversin gari...amin amin..zeynebinle buralarada gelirsin artık..ağız tadınla dünyanın meşgalesi işimiz gücümüzle sağlık olsun ömrün uzun olsun..Rabbim iki elini darda koymasın..amin amin..