2 Ağustos 2009 Pazar

HARMANDALI EFEM GELİYORR

Eşyalar toplamış her biri bir yerde öylece bırakıp düğüne gittim bu gece buca hacıda çok güzel bir düğün oldu egenin zeybek havaları muhteşemdi

6 yorum:

keskinli dedi ki...

cok güzel yapmissin vallaha isler yap yap bitmez sevgiler canim

havvanur dedi ki...

hayde bre efelerr bayılırım harman dalına bilmesemde oynamayı sefan olsun iyi olmuştur arda kaçmak lazım işlerden güzel bi hafta sana ablammm

Adsız dedi ki...

ablam düğünde eğlenmene sevindim,iş arasında sana doping olmuştur,ayrıca en yakın zamanda evine yerleşmen dileğiyle,kolay gelsin,sevgiler...

Samanyolu dedi ki...

Ne iyi yapmışsın Ablacığım.Senin adına çok sevindim.Zeybek havalarını severim.Paylaşım için emeğine sağlık.Allah'a emanetsin.

Adsız dedi ki...

'Ey kendilerine kötülük edip aşırı giden kullarım! Allah'ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz Allah bütün günahları affeder. Çünkü O, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.'(zümer,39/53)

Kutlu bir zaman dilimi olan ve kelime olarak , günahlardan arınıp Yüce Mevla'nın af ve mağfiretine erişmeyi ifade eden Berat, aynı zamanda Kur'an ayı olarak da kabul edilen rahmet ve mağfiret mevsimi mübarek Ramazan ayına yaklaştığımızın da müjdecisidir.

Bu bağlamda, Berat Kandilinizi tebrik eder, bu gecenin insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tevbelerinin ve dualarının kabul edilerek arınma ve affedilmelerine vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederiz.

Adsız dedi ki...

Efendim, saygılarımla; Merhaba Fatma Hanım; Biz de çok meşhur ve de güzel bir söz vardır: "Gardaş bulunur da, gayda bulunmaz!..."
Sevgi ve dua ile sağlıcakla ve hoşçakalın ve de Allah'a emanet olun.