7 Aralık 2009 Pazartesi

ANALAR AĞLAMASIN DİYENLER NERDE?


BİZİM YÜREĞİMİZ YANIYOR, ETRAFIMIZ KIPKIZIL KANA BÜRÜNDÜ. AYAKTA UYKUDA EVDE, SOKAKTA VARLIKTA ,YOKLUKTA, SEFALETTE BURDAYIZ, DİYEBİLMEK İÇİN, HAYATTAYIZ, MÜKAFAT İSTEMİYORUZ, AMA, BİZİM DE İSTEDĞİMİZ OLACAK. HESAP İSTİYORUZ. KİMDEN Mİ İMRALIDA BESLENEN, KARA YILANDAN. HAİNLİĞİYLE, KÖTÜLÜĞÜYLE, ZORBALIĞIYLA, ETRAFIN...DAKİLERE EMİR YAĞDIRIP, KARDEŞLERİ BİRBİRİNE DÜŞÜRÜP, ÖLDÜRTEN, KARA YILAN BİZE HESAP VERECEK.
7 asker şehit öldu, 2'si ağır 8 asker ise yaralandı.
haberleri yüreğimizi yaktı yıktı
Açılım açılım diyorlar. Açılım yapmaya devam etsinler"
Açılımı yapanlar gemiler aldığı oğlunu gönderseya yan gelip yatma yerimi bir görsünler
ANALAR AĞLAMASIN DİYENLER NERDE?
ASKER OLUR GİDERLER ASKER OCAGINA AMA DÖNMEZLER ANA KUCAĞINA.ŞEHİTLERİMİZE RAHMET AİLELERİNE SABIRLAR DİLİYORUM YARALI ASKERLERİMİZE ACİL ŞİFALAR DİLERİM
TÜRKE KEFEN GİYDİRMEK HANGİ İTİN HADDİNE,VATANSIZLARIN İNADINA VATAN SAĞOLSUN!!
TÜRKİYENİN NERESİNDE OLURSA OLSUN GÖREVİNİ YAPMAKTA OLAN MEHMETCİKLERİMİZE SESLENİYORUM”HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN”….***

11 yorum:

hanife dedi ki...

yerden göğe kadar haklısın, ateş düştüğü yeri yakıyor Rabbim çok büyük sabır versin

havvanur dedi ki...

LANET OLSUN TÜRKİYEMİ BÖLMEK İSTEYENLERE TÜRK ANALARI AGLAMASIN ARTIK AÇILIMLARI BATSIN TEK DEVLET TEK MİLLET TÜRK MİLLETİ VATAN SAĞ OLSUN :((((ÖPÜYORUM ABLACIM

Adsız dedi ki...

Merhabalar, Gün geçmiyor ki, bir acı haber ile karşılaşmayalım. Önce Aziz Şeidlerimize Yüce Allah'tan rahmetiyle muamele etmesini dilerim. Necip Türk Milletine ve Şehid yakınlarına başsağlığı diler, Yüce Mevla'dan sabr-ı cemil ve metanet ihsan etmesini niyaz ederim. Yine yandı yüreklerimiz.

Bu konudaki Duyarlılığınıza ve bizimle paylaşmak üzere açtığınız bu sayfaya yürekten selam ve saygılar sunarım.


Kendime ait olmayan ancak, düşüncelerimi aynen yansıttığı için
Ortadoğu Gazetesinden Orhan Karataş'ın yazısından kısa bir bölümü sizinle paylaşmak isterim:

"Hükümetin yıkım projesi acı sonuçlar vermeye başladı.İktidardan yüz bulan hainler her yeri yakıp yıkıyorlar. Herkes endişeli. Türkiye diken üstünde.

Bunlar AKP-DTP paslaşmasının doğal sonucudur. Yapılan açıklamalar hükümetin bu duruma da seyirci kalacağını ve ülkeyi daha zor günlerin beklediğini gösteriyor.

Bilinçli ve kasıtlı biçimde gerginliği tırmandırıyor ve milleti geriyorlar. DTP geriyor, korkutuyor ve köşeye sıkıştırıyor. AKP' de olup biteni bahane ederek daha fazla taviz veriyor ve yıkım projesini daha ileri götürüyor.

Bıçak artık kemiğe dayanmıştır. Bu ihanet süreci daha fazla devam edemez. Hükümet aklını başına almalı ve biran önce gereğini yapmalıdır."
Kaynak: Orhan Karataş-Ortadoğu Gazetesi
Selam ve saygılarımla

ahu dedi ki...

ŞEHİT BABASI: BAŞKA YAKUP'LARIN ÖLMEMESİ İÇİN HERKES AÇILIMA DESTEK VERMELİ

Terhisine 83 gün kala şehit olan Er Yakup Mutlu'nun babası Kazım Mutlu, başka çocukların ölmemesi için demokratik açılım sürecinin başarıya ulaşması gerektiğini söyledi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesindeki hain pusuda şehit düşen Er Yakup Mutlu'nun ailesi, Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Örenkent'te yaşıyor.

Açılıma karşı çıktıkları için CHP lideri Deniz Baykal ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye tepki gösteren Mutlu, "Onların tuzu kuru. Nasıl olsa çocukları askere gitmiyor. Bunun için açılıma destek vermiyorlar. Bugün bir Yakup öldü, yarın başkası ölmesin." dedi.

SİZE VE ELİD İLE YAŞAMAK ADLI KİŞİYE .OKUYUNDA ŞEHİT AİLELERİ AÇILM İLE İLGİLİ NE DİYOR.TABİ SİZİNDE TUZUNUZ KURU.NEDE OLSA OĞULLARINIZ DOĞUDA ASKERLİK YAPMIYOR DİMİ.

BİRDE AYRICA AÇILIMDAN ÖNCEDE VE DİĞER PARTİLERİN ZAMANINDA BİNLERCE ŞEHİT OLMADIMI?

merak etmeyin ANALAR AĞLAMASIN diyen BAŞBAKANIMIZ herkesden önce ŞEHİT AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEMİŞTİR.SİZ TASALANMAYIN
yani yazınızı okuyunca dedimki yani PES.BAŞBAKAN analar ağlamasın dedi,o sözüne bile taktınız ya artık yuh diyorum başkada birşey demiyorum.PES PES...

AHU dedi ki...

AYRICA ELİF İLE YAŞAMAK:t"ürk anaları ağlamasın "diye yazmış.neden sadece analar değilde Türk anaları diye yazdınız.oğlu bu topraklar uğruna ŞEHİT DÜŞMÜŞ KÜRT ANALARI AĞLASIN MI?NEDEN TÜM ANALAR DEĞİLDE SADECE TÜRK ANALARI.demekki bu ülke için oğlunu ASKERE YOLLAMIŞ ANALAR KÜRT OLUNCA AĞLASIN MI?ÇOK MERAK ETTİM.

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞI GEREKİYOR BU VATAN HAİNLERİ YURDUMUZUNDAN ATMAK İÇİN.
VATANIMIZIN BAŞI SAĞOLSUN.

fatma dedi ki...

Açılımı ne pahasına olursa olsun devam ettirme kararından cayamayan Abd nin emir kulları.. Kürt halkına değil Pkk ya açılım yapanlar Bugün 7 şehit verdik..Anaları ağlatmaya devam edin .........bir günde sizin ananız aglar inş

ahsen58 dedi ki...

çok haklısın canım yeter bu anaların ağladığı içim acıyor tv ye bile bakamıyorum allah şehitlerimizin analarına yardım etsin buna kim dur diyecek bir daha şehit haberleri görmek istemiyoruz yeter kardeşi kerdeşe vurduruyorlar bu son olsun

AHU dedi ki...

YORUMUMU NEDEN YAYINLAMADINIZ.İŞİNİZE Mİ GELMEDİ.HALBUKİ YAZDIKLARIM DÜNKÜ BİR ŞEHİT YAKINININ SÖZLERİYDİ VE AÇILIMI ŞEHİT YAKINLARI DESTEK VERİRKEN SİZİN GİBİLERİ KALKMIŞ ELEŞTİRİYO.NEDEN BİLİYORMUSUNUZ.ÇÜNKÜ BU ŞEHİT CENAZELERİ SON OLSUN DİYE,AMA MALESEF ŞEHİT CENAZELERİNDEN NEMALANANLAR ŞEHİT CENAZELERİNİN YOK OLMASINI İSTEMİYO.ASIL ŞEHİT CENAZELERİNDEN SİYASET YAPIP,OY TOPLAYANLARIN ANALARI AĞLASIN...SADECE OKUMAYIN YORUMLARIMI,YAYINLAYINDAN HERKES OKUSUN,NEDEN FARKLI GÖRÜŞLERE SAYGI DUYMUYORSUNUZ.

ahu dedi ki...

ŞEHİT CENAZELERİNDEN NEMALANAN VE ŞEHİT CENAZELERİ ÜZERİNDEN OY TOPLAYANLARIN ANASI AĞLASIN.recep altunalin yorumunu yayınlayıp,benimkini yayınlamamanız sizin nasıl biri olduğunuzun gayet açık delili.farklı görüşlerden korkmayın,saygı duyun

E. Ali dedi ki...

Ne yazık ki düşmanlarımızın istediği şey yavaş yavaş gerçekleşiyor. Türk Kürt ayrımı yükseliyor. Türk anaları diyenler, Kürtleri yok sayıyor ya da Kürtleri düşman kabul ediyor gibi görünüyor. Oysa gerçek öyle değil.
Biz Türk demekle Türkiye'de yaşayan Ermeniden yahudiye, çerkezden kürde kadar herkesi kastediyoruz.
Ama bugünlerde, Kürtlerin örgütü gibi görünen pkk söz konusu olunca, ölen askerlerin analarına Türk anaları denince normal olarak yanlış anlaşılmalar olmaktadır.
Ölen askerlerimiz arasında kürt de var boşnak da var arap da var.
Türkiye vatandaşı oldukları için Türk diyoruz. dolayısıyla analarına da Türk anaları diyoruz.

Yanlış anlamalarda aşırı türk milliyetçilerinin payı da çok büyük.
Atatürk'ün Türk tanımı ile bugünkü aşırı milliyetçilerin türk tanımı çok farklı.
Aşırı milliyetçiler Atatürk'ün milliyetçiliğini soy ayrımına dayanan bir hale çevirmiş durumdalar.
Türk soyu yüceltiliyor, Kürtlere hakaretler yağdırılıyor. Çok yerde görüyorum. Kürtçe için böğürtü diyenler, kürt soyuna soysuzluk diyenler var.
PKK örgütü ile bunlar aynı amaca hizmet etmektedir.
Amaçları Türk - Kürt arasında düşmanlık olmasıdır ve Türkiyenin bölünmesidir.
Yani aramızdaki aşırı türk milliyetçisi olarak görülen kişiler gerçekte vatan hainleridir. Nasıl bir çirkef oyuna alet olduklarının, hangi karanlık şer odaklarına hizmet ettiklerinin bilincinde olmayan cahillerdir bunlar.

Ayrıca Türkiye'de safkan Türk de yoktur Kürt de yoktur. Bu topraklarda her kavim birbirleriyle ve ermenilerle bin yıldır melezleşmiştir. Türk soyunun yüceliğinden bahsedenler önce orta ve doğu asyadaki gerçek türklere bakın, bir de italyanlara yunanlılara fransızlara bakın sonra da aynaya bakın. Bizim soyumuzda Türk özellikleri kalmamıştır. Onun için soy ayrımcılığı yapmak saçmalıktır hurafedir.
Eğer müslümansanız üstünlüğü soyda değil adalette, hakta, insanlıkta, namusta şerefte ararsınız. Kürtçülük yapanlara da en büyük dersi böylelikle verebilirsiniz.