24 Kasım 2009 Salı

24 kasım


Başta kendi oğlum olmak üzere tüm ögretmenlerimizin 24 kasım öğretmenler günü kutlu olsun

Anan kurban olsun sana canım oğlum paşam benim bu sene dokuz eylül ünüversitesi tarih öğretmenliğinde asistan olarak göreve başladı ben çok mutlu ve gururluyum ALLAH herkese göstersin evlatlarının mezuniyetini başarısını günün kutlu olsun canım oğlum..

3 yorum:

havvanur dedi ki...

ali kardeşimin günü kutlu olsun selamlar

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=168642682113532706#publishedcomments dedi ki...

sa.Canım benim,evela RABBİM yakışıklını bağışlasın sağlıklı uzun ömürler,hayırlı ilimler yapmayı vede hayırlı eş nasip etsin öğretmenler gününü tebrik ederim..öptüm canım sağlıkla kal.A.E.O

Adsız dedi ki...

Efendim, saygılarımla; Bilgisayarım ile ilgili yaşadığım VİRÜS problemi yüzünden sistemi formatlayıp, her şeyi yeni baştan kurmak gibi yoğun bir gün geçirdiğimi yazarak başlamak istiyorum.
Geç kalmakla birlikte müsaadenizle sizin yazınızın uhdesinde tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Ayrıca oğlunuzun Dokuz Eylül Üniversitesi Tarih kürsüsündeki asistanlık görevi için de ayrıca kutlarım. Başarılar dilerim. Tarih te çok güzel bir bölümdür. İnşallah "İlber Ortaylı" gibi bir akademisyen olur.
Mübarek Kurban Bayramınızı en içten samimi dileklerimle kutlamakla birlikte; sevgi, barış ve huzur içinde bir bayram geçirmenizi niyaz ederim.
Selam ve saygılarımla