15 Ağustos 2010 Pazar

Benn geldiiiiiiim:))


Özlemişim blog sayfamı blog dostlarımı baya uzun zaman olmuş uğramayalı...
Önçelikle Hayırlı bereketli Ramazanlar olsun hepimize Rabbim kolaylık versin bu sıcaklarda sabrınızı artırsın:)
Ben yokken sayfama gelen yorum bırakan dostlarıma peşinen teşekkür ederim..
neler yaptım bunca zaman Ben izine çıktım sanmayın tatil yaptım yine aynı monoton hayat devam etti
iki günlüğüne eskifocaya gittik bir günde mezarlık ziyaretine hepsi bu
İzmir yanıyor kavruluyoruz dışarı çıkmak ne mümkün nemden yapış yapış nefes alamıyoruz.
Zeynep (torunum)alıyor tüm zamanımızı iyice tatlandı yarım yamalak kelimeler çıkarıyor yürümeye çalışıyor onla gecen zamanlarda unutuyorum herşeyi.
Ve izin bitti işe başladım iş yerim dersane olunca hareketlilik çobuk başladı ünüversite tercihleri derken sonuçların açıklanması tadilat temizlik ve ramazan_ı şerifinde gelmesiyle benim tempolu iş yaşantım başlamış oldu şimdi ifatr yemekleri var sırada burda olmadığım zamanlarda facebook da takıldım blogda bulamadığız kim varsa çoğuda ben dahil farmwillede hasat la uğraşıyo onuda söylemiş olayım
Bloğumu yalnız bırakmadığı ve tekrar tekrar gelip yorum bırakan ra55 arkadaşımada ayrıca teşekkürler inşaallah bundan sonra daha sık görüşürüz iftar yemekleriylede karşınızda olurum beni bu gün apar topar bloğa getiren bir şey daha canım arkadaşım akasyakokusu nurayımın telefonu oldu her ne kadar yüz yüze görüşmemiş olsakda gönülden günüle öyle bir bağ kurulmuş öyle güzel dostluk oluşmuşki blog çatısı altında bir aile olmuşuz sizleri seviyorum teker teker selamlıyorum şimdilik bu kadar görüşürüz en güzele emanet olun sevgiler..

5 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

fatmacım merhabalar canım. sanada hayırlı ramazanlar. kucak dolusu sevgiler öpüyorum

Adsız dedi ki...

Merhabalar Kardeşim,

Hoş Gelmişiniz, Safalar getirmişiniz. Allah sizlere kolaylıklar versin. İzmir'in nemli sıcaklarına dayanmak çok zor iş. Bu sıcak ve nemli havada Oruç tutanlara, çalışanlara Allah sabır ve dayanma gücü versin.

Sizi oyalayan ve acılarınızı unutturan torununuz Zeyneb'e de Allah, sağlık, sıhhat afiyetler versin. Allah akıl, fikir versin. Bahtı açık olsun.

Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın efendim, saygılarımla.

yurdagül dedi ki...

hoş geldin fatma ablam,hayırlı ramazanlar nezamadan beri bakıyorum yoksun meraklanmadım desem yalan olur.çokk şükür sağlıklı haberlerini aldım canım ablam hayırlı günlerin olsun inşlh sevgiyle sağlıcakla kal.ALLAH a emanet ol.

sena çeyiz dedi ki...

Hoş geldin ablacım. İzmir gene sıcak memleket İzmit'te yanıyor. Hayırlı ramazanlar.
Çok öpüyorum...

mandalincikmazi dedi ki...

Fatma ablacım
hayırlı ramazanlar dilerim .
Sağlık ve afiyetle ..........