25 Nisan 2010 Pazar

İZMİRLİ blog yazarları buluştu


İZMİRLİ blog yazarları buluştu
Daha öncki toplantılara çok istememe ragmen katılamamıştım.
Sadece paylaşımlarından tanıdıgımız yorumlarla mesajlarla gönülden gönüle bağ kurdugumuz arkadaşlarla İZMİRİ'N incici kordonda bir kafede buluştuk.SADECE BİZ DEĞİL ZEYNEB'İMDE ÇOK MUTLUYDU ELDEN ELE GEZDİ.çok güzel bir gün geçirdik... EN BAŞTA BENİ HABERDAR EDEN (Mandalin çıkmazı-YILDIZ )ARKADAŞIMA taa İSTANBUL'LARDAN kalkıp gelen ayşen hanıma tüm katılan can dostlara çok teşekkür ederim.

CAN DOSTLAR...

Mandalin çıkmazı-YILDIZ
Hobisel-AFET
fatma48-Hazanyağmuru4-FATMA
Demeteris-DEMET
Beyazkelebek-SELİN
Yeteneksizin-NADİRE
Benhurum-AYŞEN
Adadeniz-SAADET
Uğurböceğimleafiyetle-ŞERİFE
Evli ve çocuklu-HANDAN
ÖRGÜÇANTAM-HATİCE35
CEYİZSANDIGI-ZÜBEYDE35
MUTLU OLALIM DERNEĞİNİN DEĞERLİ ÜYELERİ ÖZLEM VE EZGİ katılan herkeze selam ve sevgiler tekrar görüşe bilmek dileğiyle dostlarım.

10 yorum:

evli ve cocuklu dedi ki...

Fatmacığım sağolasın canım. Buluşma fotosunu merak ediyordum ilk ekleyen sensin:))En kısa sürede tekrar görüşmek ümidiyle...Bu buluşmada emeği geçen tüm blogger arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.

fatma dedi ki...

ben teşekkür ederim arkadaşım bende fotoğrafları atamadım bilgisayara sorun var .merak ediyorum resim koyan olsa diye ceyiz sandığı arkadaşımız koydu ilk resmi ondan aldım.
inşallah en kısa sürede tekrar görüşürüz canım sevgiler

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=168642682113532706#publishedcomments dedi ki...

SA.Canım,nerelerdesin uğramaz oldun..sevgiler..A.E.O

Adsız dedi ki...

Merhabalar Aziz ve vefalı Dostlarım!

Belki de garip gelecek ama; bilgisayarımın monitörü KÜT gitti! Bir haftaya yakın bir zamandır sizlerden uzak kalmama sebep oldu. Yakınlarımda internet bağlantılı bir bilgisayar olmadığı ve internet kafelere girmeye de çekindiğim için sizleri haberdar edemedim. Bunun için sizlerden özür dilerim. Ben bağışlayın. Bu aralar beni, dostlarımdan ve blog dünyasından uzaklaştırmak için elinden geleni ardına koymayan tüm engellere rağmen ben de direniyorum.

Ziyaretiniz ve o güzel samimi ve içten yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Allah’a emanet olun ve sağlıcakla kalın efendim, saygılarımla…

Recep Altun

Beyaz Kkelebek dedi ki...

Fatma ablam tanıştığımıza çok memenun oldum.Zeynepciğimide öpüyorum tatlı yanaklarından.Sevgiler SLN

İnci Yemek dedi ki...

Fatmacım bu buluşmaların tadını alanlardanım:))ne kadar keyifli oluyor değil mi canım:)iyi ki toplandınız iyi ki dünya gözü ile kucaklaştınız.Devan etmesi dileklerimle canım.çok öpüyorum..

Benhurum dedi ki...

Fatmacığım tekrar merhaba, sizleri tanıdığıma inanın çook mutluyum, sıcacık yürekleri bir arada görmek kadar keyifli bir şey daha yok. Harika bir gündü sevgili kızınız ve torununuz da çook tatlıydılar, tekrar görüşmek dileğiyle yine yeni buluşmalar diliyor, İstanbul'dan sevgilerimi yolluyorum...
Bu arada ilk fırsatta kaydı gireceğim ve daha bol fotoğrafları hepberaber göreceğiz;)

Adsız dedi ki...

Merhabalar Efendim,

23 Nisan 2010 tarihinde İzmir'de blogger dostlar olarak biraraya gelmişiniz. Biraraya gelen tüm blogger dostları kutlarım, tebrik ederim.

Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Sizi,kızınızı ve torununuzu tanımak çok güzeldi. Zeynebimi benim yerime öpücüklee boğun:) Allah nazarlardan saklasın.

demeteris dedi ki...

Fatma ablacığım sizinle tanışmak çok güzeldi. Torununuzun kalburabastı ayaklarından ve elma yanaklarından öpün benim yerime. Sevgiler..